GRUPPETRENING

Vi tilbyr ulike former for gruppetrening ved instituttet. Timene ledes av fysioterapeuter med kommunal driftsavtale. Det betales egenandel per time som inngår i opptjening til frikort for helsetjenester. Det er stor etterspørsel etter gruppetreningstilbudet, man må derfor regne med å bli satt på venteliste når man har meldt sin interesse for disse timene. Kommunens innbyggere vil bli prioritert. Før oppstart i gruppetreningen skal man ha en individuell samtale og undersøkelse med terapeuten som leder gruppa.

GRUPPETRENINGSTILBUD

BASSENGGRUPPE

BASSENGGRUPPE

Styrketrening av kroppen i varmtvann (34 grader). Treningen varer i 60 minutter og avsluttes med uttøyning. Timene er tilpasset for de som sliter med muskel- og skjelettlidelser. Varmtvannstreningen foregår ved Rolvsrud sykehjem tirsdager, onsdager og torsdager.
TA KONTAKT

PARKINSONGRUPPE

PARKINSONGRUPPE

Treningsgruppe i sal for de som har fått diagnosen Parkinson. Treningen består av kondisjon, styrke, koordinasjon og balansetrening. Treningen varer i 60 minutter og foregår på tirsdager.
TA KONTAKT

MENSENDIECKGRUPPE

MENSENDIECKGRUPPE

Rolig styrketrening med egen kroppsvekt som belastning. Ingen musikk. I løpet av timen trenes hele kroppen, avsluttes med 10 min avspenning. Treningen varierer mellom stående stilling, sittende på ball og liggende på matte. Treningen varer i 60 minutter og foregår på mandager, onsdager og torsdager.
TA KONTAKT

PSYKOMOTORISK GRUPPE

PSYKOMOTORISK GRUPPE

Rolige øvelser tilpasset din kropp. Fokuset rettes mot kontakt med egen kropp, være til stede her og nå og avspenning. Små grupper med mulighet for tett oppfølging. Treningen varer i 60 minutter og foregår på torsdager
TA KONTAKT